Ta kontakt: post@moosedesign.no

Design og vedlikehold

30 års garanti

Vi på MOOSE design streber etter å levere ett slitesterkt, langvarig og pålitelig produkt. Ved bruk av gode, stabile kvalitetsmaterialer har vi fått dette til, og ønsker å gi våres kunder en 30 års garanti på våres bålpanner.

Les mer om 30 års garanti på Moose Bålpanne her

moose-30-aars-garanti-merke-stor@4x-100

CorTen stål

CorTen stål er et uforenelig material med et varmt utseende. CorTen stål er et sterkt og værbestandig stål som dekker seg med et beskyttende lag rust når det står ute. Det beskyttende lag med rust sørger for at vanlig koorosjon ikke klarer å ødelegge materialet. De første fem til seks månedene avgir stålet rustfarge, det skal derfor plasseres på en plass der det ikke kommer til skade for noe. Etter noen uker setter rusten deg og avgir ikke noe form for rustfarge lengre. CorTen kan behandles med feks CorTen Varnish for å forsegle rustprosessen om ønskelig.

Syrefast stål

Syrefast stål brukes i miljøer med større kjemiske påkjenninger, f.eks. rustfrie skruer og muttere, samt deler til båter. Syrefast stål har en betydelig høyere motstandskraft mot rustangrep og annen korrosjon enn annet stål.

Accoya

Accoya er et kvistfritt treprodukt som har 50års fabrikkgaranti mot råte. Accoya er FSC,FEFC sertifisert, og har fått tildelt Svanemerket. Utover dette er det utført mange ekstremtester, samt utendørstester over lengre perioder under og over vann med utrolige resultater. Acetyleringsprosessen modifiserer hele trestykkets kjerne og struktur. Dette forvandler Radiata furu til Accoya. Accoya behandles med olje ved levering.

Amerikansk Eik

Amerikansk eik vokser i det østlige USA og er røffere og mer livlig i overflaten sammenlignet med europeisk eik. Treets gode egenskaper gjør at bruksområdene er mange. Treverket er slitesterkt og holdbart, og kan om nødvendig pusses ned opptil flere ganger. Eik behandles med olje ved levering.